Over ons 2017-06-08T12:27:13+00:00

Over ons

Wie is GPS-Champions achter de schermen?

GPS-Champions is een onderdeel van GPS-Auctions, beter bekend als veiling omgeving voor duivenliefhebbers uit binnen- en buitenland voor al meer dan 10 jaar.

GPS-Auctions gevestigd te Elshout , heeft in de jaren dat het bestaat zich opgewerkt tot nr. 1 veilinghuis van Nederland voor Postduiven en is nog steeds groeiende in de markt, zo worden er inmiddels over 26 landen wereldwijd duiven verkocht en werkt er een heel team achter de schermen om wekelijks tussen de 150 a 200 duiven wereldwijd aan te bieden. Naast het team op locatie in Elshout, werken er wereldwijd een groot aantal agenten die in zijn of haar land de contacten met klanten onderhouden, ondersteunen met vragen, transport en vooral promoten van verkopingen.
Nu het “web” achter de schermen bij GPS zo groot is geworden zijn we toe aan een volgende stap en willen wij een tweetal events opzetten onder de noemer “GPS-Champions” die door de juiste inzet, promotie en uitstraling een begrip moet worden wereldwijd.

Lex de Jongh de oprichter & eigenaar van GPS en daarnaast bedenker van dit nieuwe jaarlijkse innovatieve event genaamd GPS-Champions, heeft samen met het gehele team van GPS-Auctions zijn ideeën verder uitgewerkt en zo tot deze opzet gekomen zoals hij nu staat met herkenbare “benaming”, “logo” en “website”.

Het doel van GPS-Champions is om niet een, maar twee nieuwe events op te zetten en die enerzijds jaarlijks dan wel om de twee jaar terug zal keren en waar zowel de nationale als internationale duivenliefhebber / coach aan kan en mag deelnemen om zo wereldwijd in de zgn. “picture” te komen.

We hebben een tweedeling in de events doormiddel van benaming “GPS-Champions Veilingen” en “GPS-Champions boek”.

GPS-CHAMPIONS “VEILINGEN”

Dit zal een jaarlijks terugkerend evenement zijn gebaseerd op de absolute (inter)nationale top die hieraan deelneemt, de (geselecteerde) deelnemers worden onderverdeeld in twee categorieën te weten “Programma” en de “Marathon” spelers, een ieder van hen bied uit 2 (jonge) duiven aan uit zijn of haar allerbeste beste duiven, deze zullen dan in een apart veilingweekend (1e weekend van December) verkocht worden op www.gps-auctions.com.

Voorafgaand aan deze veiling zullen al deelnemers en duiven uitgebreid beschreven en gepromoot worden op deze site en via andere kanalen zoals de “GPS-Auctions facebook-account”, maar ook offline media via onze trouwe agenten en duivenbladen in Nederland, Duitsland, Belgie, Engeland en China.

Deelnemers GPS Champions 2017

GPS-CHAMPIONS “BOEK”

Dit naslagwerk zal eens in de 2 jaar verschijnen en dan wel in jaren waar geen speciale evenementen zijn zoals de Olympiade, dit omdat er dan al genoeg “extra’s” aangeboden worden op het gebied van promotie. De opzet is om u als duivenliefhebber / coach juist dan dat extra zetje in de rug te geven om uw duiven en prestaties wereldwijd te laten zien en/of te promoten, voor ieder is er zo een mogelijkheid om op een professionele manier buiten de landsgrenzen te treden.

Wij als team GPS-Champions zijn zeer vereerd dat u de moeite heeft genomen om een kijkje te nemen op onze site en mocht u als bezoeker van deze site nog vragen en/of opmerkingen hebben neem dan gerust contact op via onze “contact”-pagina of +31(0)416 666 727 of info@gps-champions.com